fbpx

Tarikh Tutup 2023 / 1444H : SELASA 27 JUN 2023

HARI
JAM
MIN
SAAT
Khidmat Pelanggan

izinkan kami menjawab persoalan anda?

Syarat Pendaftaran

Perkhidmatan Qurbani terbuka kepada setiap individu atau organisasi di Malaysia serta negara-negara yang ditawarkan perkhidmatan kami. Setiap pelanggan yang telah membuat tempahan adalah tertakluk dengan terma & syarat, syarat penggunaan, syarat perkhidmatan serta polisi Privasi perkhidmatan Qurbani, yang mungkin akan dipinda atau diubah dari masa ke semasa. Anda disarankan untuk sentiasa memeriksa terma dan syarat terkini.

  1. Anda telah memeriksa dan bersetuju dengan terma dan syarat, syarat penggunaan, syarat perkhidmatan serta polisi privasi perkhidmatan Qurbani.
  2. Pelanggan yang mendaftar sebagai wakil kepada sesebuah organisasi atau individu lain telah mendapat persetujuan daripada pihak yang diwakili.
  3. Anda telah memeriksa butiran nama, alamat, e-mel, no. telefon serta nama peserta. Pihak pengurusan Qurbani Sdn. Bhd. tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kesilapan yang terjadi dari maklumat yang anda berikan.
  4. Kesemua transaksi yang anda lakukan di dalam laman web ini, media sosial, pegawai berdaftar serta aplikasi yang dibangunkan oleh Qurbani akan diuruskan, diproses dan dikumpulkan oleh syarikat Qurbani Sdn. Bhd. yang berpangkalan di Petaling Jaya, Malaysia.
  5. Untuk mengelakkan sebarang keraguan, anda mengakui dan menerima bahawa anda terikat dengan terma dan syarat ini untuk servis qurban serta aqiqah yang anda pilih, tertakluk semasa anda melengkapkan borang pendaftaran.
Hubungi Qurbani
1
Perlukan bantuan? klik disini.
Scan the code
Assalamualaikum, boleh kami bantu anda?