fbpx

Tarikh Tutup 2023 / 1444H : SELASA 27 JUN 2023

HARI
JAM
MIN
SAAT
Khidmat Pelanggan

izinkan kami menjawab persoalan anda?

Negara pelaksanaan

  1. Qurbani memulakan operasi sejak tahun 2014 dan sehingga kini telah berjaya menyediakan jaringan bekalan haiwan sembelihan untuk ibadah qurban dan aqiqah dengan komuniti musilim dan fakir di 19 buah negara.
  2. Qurbani juga mula menubuhkan beberapa pusat transit dan sembelihan sendiri di beberapa buah negara seperti kemboja dan bangladesh.
  3. Kuota untuk kuantiti agihan haiwan qurban dan aqiqah disusun sepanjang tahun untuk memastikan bekalan dapat memenuhi permintaan. Qurbani juga memastikan agihan tidak tertumpu dan berlebihan untuk sesebuah komuniti/lokaliti sehingga menyebabkan lambakan serta pembaziran.
  4. Disebabkan itu, lokasi pelaksanaan ibadah anda akan ditetapkan secara rawak oleh sistem pengurusan untuk mengelakkan pelanggaran kuota, ketidakseimbangan agihan dan perancangan. Qurbani tidak membenarkan pelanggan memilih lokasi pelaksanaan sendiri.
  5. Lokasi pelaksanaan ibadah akan dimuat naik di dalam pautan laporan status tempahan anda sebaik sahaja ia ditetapkan. Qurbani berhak mengubah tempat pelaksanaan di saat akhir tanpa sebarang notis disebabkan keadaan yang mungkin tidak dapat dielakkan.
Hubungi Qurbani
1
Perlukan bantuan? klik disini.
Scan the code
Assalamualaikum, boleh kami bantu anda?